Close
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

23-24 NOVEMBER Kurs for tilsette i Kunnskapsbankens partnere

Coming soon

Kursets målgruppe er primært operativt personell, som skal sendes ut på kortere eller lengre oppdrag. Kurset egner seg også for koordinatorer eller andre ansatte med helt eller delvis ansvar for institusjonssamarbeidet. Kurset dekker temaer og metodikk Norec har erfaring med fra kurs for egne deltakere og partnere, og vil supplere KBs egne kurs og annen veiledning.

 

Kurset skal gi deltakerne noen verktøy og økt forståelse for hvilke faktorer som kan bidra til en vellykket utveksling på individnivå, og slik bidra til målet om økt kapasitetsutvikling på institusjonsnivå. Dette inkluderer blant annet god rolleforståelse, interkulturell kommunikasjon, hvordan best ivareta egen helse og sikkerhet, hvilke etiske dilemmaer en kan møte og hvordan disse best kan løses.

 

Mange av problemstillingene kurset tar opp er temaer og dilemmaer som ikke har entydige svar, men hvor innsikt øker gjennom refleksjon og diskusjon. Vi vil derfor introdusere oppgaver for egen-refleksjon gjennom e-læring, som tas opp til videre diskusjon i løpet av kurset.

 

Kurset benytter ulike metoder som kan være til inspirasjon for bruk i egne prosjekter og utviklingsprosesser. Det er satt av plass til 25 deltakere. Norec dekker hotellkostnader, deltakerne må selv dekke reise. Ved nye smitterestriksjoner vil kurset bli utsatt.

 

Mer informasjon om program og påmeldingslenke blir lagt ut i løpet av august.

Programme

Hotel and accommodation

Practical information

Facilitators

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Mer informasjon

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre din brukeropplevelse og for at vi skal forstå hvordan du bruker våre nettsider. Mer informasjon