Hopp til hovudinnhald

Praktisk informasjon Norec - Delt kunnskap i 60 år

Vi har glede av å ønske deg velkommen til 60-årsmarkeringen til Norec i Førde den 29. november, 2023.

Påmelding og deltakelse

Svarfrist for påmelding er søndag 1.oktober.

Sted

Feiringa på dagtid vil finne sted i Norecs lokaler i Fjellvegen 9, 6800 Førde fra kl.11.30-15.00. Festmiddagen vil starte kl 18.00 og finne sted på Scandic Sunnfjord Hotell, Storehagen 2, 6800 Førde.

Program

Mer detaljer om programmet finner dere via linken for påmelding.

Overnatting og reise

Norec vil dekke overnatting og refundere reiseutgifter for din deltakelse på arrangementet.

Reise

Norec dekker den reisemåten til Førde som samlet sett er rimeligst, hurtigst og mest miljøvennlig, så sant det er forenlig med en effektiv og forsvarlig reise.

For de som reiser med fly, er nærmeste flyplass Bringeland. Fly fra Oslo har avgang kl. 8.25 onsdag morgen og er fremme i Førde kl.9.25. Vi oppfordrer til å bestille billetter så fort så mulig ettersom det er små fly med begrenset antall seter.

Når dere ankommer Bringeland, går det flybuss til Førde sentrum. Flybussen stopper på rutebilstasjonen ved Scandic Sunnfjord Hotel. Ved avreise, går flybussen fra Førde rutebilstasjon ca 1 time før fly avgang.

Ansatte i permisjon kan søke om refusjon i DFØ-appen. For andre vil vi komme tilbake med mer informasjon og fremgangsmåte for refundering av reiseutgifter.

Overnatting

Norec dekker overnatting fra onsdag 29.november til torsdag 30.november ved behov. Vi ber deg om å selv bestille overnatting.

Norec har forhandsreservert rom inkl. frokost på Scandic Hotel Sunnfjord som gjester kan booke ved å bruke booking kode BNOR271123. For å kunne booke blant forhandsreserverte rom, må rommet bestilles før 3.november[TL2] . Norec vil betale faktura for overnatting.

Slik booker du hotellrom ved bruk av booking kode: gå inn på www.scandichotels.no, velg Førde eller Scandic Sunnfjord Hotel & Spa på destinasjon, rett dato og legg inn booking kode (BNOR271123). Du vil bli bedt om å legge inn kortinformasjon, men beløpet vil ikke bli trukket. Skriv under feltet «spesielle ønsker» at rommet skal betales av Norec.

Ikke mulighet til å komme?

Har du ikke mulighet til å delta, vil det være mulig å følge med på paneldebattene digitalt. En digital invitasjon vil bli sendt ut separat.

Lurer du på noe? Ta kontakt med norec@norec.no

Vi håper å se deg i Førde 29. november!