Hopp til hovudinnhald

Praktisk informasjon Norec - Delt kunnskap i 60 år

Vi har glede av å ønske deg velkommen til feiringen av Norec i Førde den 29. november 2023.

Påmelding og deltakelse

Vennligst svar på om du kommer innen søndag 1.oktober.

Partnerorganisasjoner: Invitasjonen gjelder en person per virksomhet. Vennligst oppgi navn og kontaktdetaljer på personen som skal representere din virksomhet.

Sted

Feiringen på dagtid vil finne sted i Norec sine lokaler i Fjellvegen 9, Førde fra kl.11.30 – 15.00. Festmiddagen vil starte kl. 18.00 og finne sted på Scandic Sunnfjord Hotel, Storehagen 2, 6800 Førde.

Program

Mer detaljer om programmet finner dere via lenken til påmelding.

Praktisk informasjon ved behov for overnatting og reise til Førde

Reise

Dersom du reiser med fly, så er nærmeste flyplass Bringeland. Fly fra Oslo med Widerøe har avgang kl. 8.25 onsdag morgen 29.november og er fremme i Førde kl.9.25. Vi oppfordrer deg til å bestille billett så fort så mulig ettersom det er et lite fly med begrenset antall seter.

Widerøe tilbyr 5 daglige avganger fra Oslo til Førde, om det er ønskelig å ankomme Førde tidligere.

Når du ankommer Bringeland, går det flybuss til Førde sentrum. Flybussen stopper på rutebilstasjonen attmed Scandic Sunnfjord Hotel. Ved avreise, går flybussen fra Førde rutebilstasjon ca. 1 time før fly avgang.

Overnatting

Norec har forhåndsreservert rom (inkl. frokost) på Scandic Sunnfjord Hotel fra onsdag 29.november til torsdag 30.november som gjester har mulighet til å booke til redusert pris ved å bruke booking kode BNOR271123. Vi oppfordrer deg til å booke rom så fort så mulig ettersom hotellene i Førde fort blir fullbooket i denne perioden.

Slik booker du hotellrom ved bruk av booking kode: gå inn på www.scandichotels.no, velg Førde eller Scandic Sunnfjord Hotel & Spa på destinasjon, rett dato og legg inn booking kode.

For å kunne booke blant forhåndsreserverte rom, må rommet bestilles før 3.november. For å få rom til redusert pris, må rommet bookes før 15.oktober. Husk å betale for ditt opphold før avreise.

Planlegger du å ankomme før 29.november og ønsker å booke hotellrom på Scandic Sunnfjord Hotel, har vi forhåndsreservert et mindre antall rom fra tirsdag 28.november til onsdag 29.november. Ta kontakt med oss dersom du ikke får reservert rom ved bruk av booking koden ovenfor for overnattinger før 29.november.

 

Ikke mulighet til å komme?

Har du ikke mulighet til å delta fysisk, vil det være mulig å følge med digitalt på paneldebattene på dagtid på Norec kontor. En invitasjon til digital deltakelse vil bli sendt ut separat.

Er det noe du lurer på så ta kontakt med oss på norec@norec.no

Vi håper å se deg i Førde 29.november!